2 oktober

Dax för ett nytt recept.
"Färskostfyllda biffar med kålmos"
4 portioner
400 g nötfärs
½dl grädde/mjölk
1 ägg
1 msk kalvfond
salt,peppar
1 ask cantadouost, vitlökssmak
1 litet blomkålshuvud
1 broccolistånd
smör
salt,vitpeppar
 
Blanda färs med grädde ägg kalvfond salt o peppar
Gör fyra runda plattor av färsen
Lägg en klick färskost ovanpå varje platta
Nyp ihop och forma  biffar
Stek dem i smör
Skär kålen och broccolin i mindre bitar och koka i lättsaltat vattens
tills dem är mjuka
Mosa sedan med potatisstöt
Tillsät smör och smaka av med salt o vitpeppar
 
Smaklig måltid
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0